hye korang..welcome to my blog..jangan nakal2 ye bace blog ni..xbleh copy paste tanpa kebenaran..kalau buat jugak nt kne tembak! ok..enjoy!

Thursday, April 14, 2011

cik Epal singgah blog AiniShahida! :)

assalamualaikum......................




korang kenal cik epal?? siapa xkenal?? ha..baek korang kenal die skunk! hihi..ye..terkejut sebab cik epal y famous tuuuu...singgah blog aini y burok ni..hehe..waa..best + terharu..rajin jgak cikepal kite ni ye..ni y lagi semangat nk singgah blog cikepal hari2 ni..muahahaha! time kasih ye cikEpal..:)

ha..ni bukti taw cik epal singgah blog aini...

ni banner cik epal y gojes tu..:)

cik epal komen kat ENTRY NI..myb sebab ad mention die dalam entry tu..hehe..ye2..bangga sebab cikepal sudi singgah..thanx again!


p/s : singgah la lagi ye cikepal! :)
mood : terkejut gumbira! hahaha


XOXO!








8 comments:

Sarah Abdullah said...

same la kite =)

FatinNad said...

syok nye :) hehehe. congrates !

jom pg belog kite : CIK DIREKTOR!

Notanonymouse said...

hye .. menarik cerita awk.. follow balik ye blog sye

My MiRa said...

sayang...nak tawu something tak?awak sangat comel...tu je kite nak cakap..ehehhe

Leadership Developmant Training said...

selamat pagi sahabat
berbagi sedikit inspirasi pagi..^_^
"Kesuksesan itu tidak memandang siapa kita, dari mana kita, dan bagaimana kita.
Tapi kesuksesan itu hanya melihat doa dan kesungguhan kita saja.."
semoga hari ini lebih baik dari kemarin..^^
ditunggu kunjungnnya sob http://www.nolimitadventure.com/

Unknown said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

outbound malang said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/